Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Bieslandse kaas

Tholen - De eerste eigen Bieslandse kaas van Hoeve Biesland is er. Het gaat om een Jong-Belegen Bieslandse kaas. De kaas is verkrijgbaar in de winkel op het terrein van Hoeve Biesland en de eigen webshop.

Qua afzet richt Hoeve Biesland zich op horecaklanten en natuurvoedingswinkels in de omgeving van Delfgauw. Linda Duijndam vertelt: "Gisteren hebben we een horecafeestje gehad, daar kwamen zo'n tachtig horecklanten op af. We hebben hen natuurlijk van onze nieuwe kaas laten proeven en kregen heel goede reacties. Er zijn meteen al wat kazen verkocht."

Jan Duijndam van Hoeve Biesland

Voorlopig is alleen een jong belegen Bieslandse kaas verkrijgbaar. "Het is nu wachten op de belegen kaas. Die verwachten we net voor de Kerst. En voor de oude kaas hebben we uiteraard nog wat meer geduld nodig, die krijgen natuurlijk de tijd om heerlijk te rijpen."

Er is volgens Linda bewust voor gekozen om de kaasproductie uit te besteden. "We maken de kaas niet zelf, dit doen we in samenwerking met Biokaas Kinderdijk. Zij maken de kaas voor ons en we zijn heel tevreden over het resultaat."

Voor meer informatie:
Linda Duijndam
Hoeve Biesland
Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw
06 28549251
[email protected]
www.hoevebiesland.nl