Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van kraft-look naar regenboog op het deo-schap

The Lekker Company zet een flinke stap richting een vrolijker imago. Het merk, dat bekendstaat om zijn natuurlijke en vegan deodorant, verruilt zijn bruine kraft-sleeves voor een kleurrijk nieuw design. Met deze frisse look wil The Lekker Company een breder publiek aanspreken.

Het nieuwe design van de deo's

"Waar de kraft-look vooral duurzaamheid uitstraalt, willen we nu álle tinten van de 'groene consument' bereiken – en zelfs diegenen die gewoon op zoek zijn naar een fijne deo die goed werkt én er leuk uitziet. Het nieuwe design, ontworpen door Kim Kamperman van de Ontwerpschuur, maakt dat mogelijk. Na eerder verkocht te zijn in jampotjes en blikjes, is het nu tijd voor de volgende stap: een regenboog van karton. Nog steeds net zo groen van binnen, maar veel toegankelijker van buiten. Het doel? Een glimlach toveren op het gezicht van iedereen met oksels. The Lekker Company wil duurzaamheid vrolijk maken, in plaats van serieus", vertelt Dewi van de Waeter.

Het oude design

De introductie van het nieuwe design verloopt gefaseerd. The Lekker Company kiest er bewust voor om geen oude verpakkingen weg te gooien, want dat past niet bij hun ethos. De komende maanden zullen consumenten beide ontwerpen in de schappen zien, totdat de regenboog uiteindelijk de overhand neemt. "We hopen dat de designs het deo-schap afspringen – wij worden er in ieder geval erg vrolijk van!", aldus Dewi namens het hele team van de start-up.

Voor meer informatie:
Dewi van de Waeter
The Lekker Company
[email protected]
www.thelekkercompany.com

Publicatiedatum: