Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie experts bespreken thema 'Is bio beter?' tijdens BioBorrel XL

Nooit eerder was er zóveel interesse: het aantal aanmeldingen voor de BioBorrel XL in samenwerking met Pakhuis De Zwijger op dinsdag 10 september aanstaande is al ver boven de 200 gestegen. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan snel! De deadline voor aanmelden is donderdag 5 september.

Thema: Is bio beter?
Feiten en fabels over de gezondheid van ons voedsel.

We gaan in gesprek met drie top experts:

  • Ilse R. Geijzendorffer: Directeur-bestuurder van het Louis Bolk Instituut met ruim 20 jaar onderzoekservaring in landbouw- en ecosysteemdiensten, met speciale aandacht voor de relatie tussen natuur en mens.
  • Ruud Hendriks: Practor Kringlooplandbouw aan Aeres Hogeschool en expert in biologische en biodynamische bodemvruchtbaarheid.
  • Martin van den Berg: Emeritus hoogleraar toxicologie (Universiteit Utrecht) en hoofdredacteur van de wetenschappelijke tijdschriften Regulatory Toxicology & Pharmacology en Current Opinion in Toxicology.

Programma
18.00 - 19.30 uur - Drinks & vegetarisch walking dinner
20.00 - 21.00 uur - Programma: is bio beter?
21.00 - 23.00 uur - Borrel in het café

Dankzij de nieuwe samenwerking met Pakhuis De Zwijger zal deze editie in de Grote Zaal plaatsvinden. Entree is gratis. Reserveren voor het vegetarisch walking dinner à €23,50 per persoon kan via de link in de bevestigingsmail die u ontvangt na het aanmelden.

Promotafel
Bij dit evenement is het mogelijk om uw organisatie of producten te presenteren. Een promotafel kost €400 (€300 euro voor vrienden van de BioBorrel). U komt in contact met geïnteresseerd publiek en andere betrokkenen uit de sector. Mocht u hier interesse in hebben, meld u dan spoedig aan via deze link..

Klik hier om aan te melden voor de BioBorrel XL.

Publicatiedatum: