Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 september

Outdoor seminar 'De boer, de kok en de arts'

Rineke Dijkinga organiseert op 14 september op Heerlijk Westerwolds Land een seminar met de titel 'de boer, de kok en de arts, over de bodems onder onze gezondheid'.

Outdoor seminar 'De boer, de kok en de arts'
Rineke: "Jarenlang liep ik rond met het idee over een seminar waarin de bodems onder onze gezondheid centraal staan: de bodem waar ons voedsel vandaan komt en de bodem die de poort tot onze gezondheid vormt: onze darm. In mijn visie spelen de boer, de kok en de arts daarin een prominente rol: wat als zij het belang van die bodems - in alles wat zij doen/zeggen- benadrukken? Wat zou er dan een omwenteling plaatsvinden, op vele fronten! Met dit seminar wil ik mensen in beweging krijgen. Om zelf stappen te nemen in het werken aan de bodems onder onze gezondheid."

Iedereen is uitgenodigd voor de kick-off van deze serie outdoor-seminars over 'De bodems onder onze gezondheid'? Waarin de boer, de kok, de arts én een onderzoeker voedselkwaliteit & voedselsystemen hun licht laten schijnen op onze bodem en voeding in relatie tot (darm)gezondheid. Dit doen zij vanuit de wetenschap en de praktijk.

Voor wie? Gezondheidsprofessionals, boeren, koks, leraren en coaches en iedereen die een bijdrage wil leveren aan een gezonde voedseltoekomst, met name die van kinderen.

Klik hier voor de link naar het seminar

Voor meer informatie:
www.rinekedijkinga.nl

Publicatiedatum: