Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michaël Wilde gastspreker op Organic Trade Conference in Londen

"Mooi dat Nederland een keer een voorbeeld is!"

Michaël Wilde van The Organic Embassy is de internationale gastspreker op de Organic Trade Conference van dit jaar, zo meldt de Soil Association. De conferentie zal gehouden worden op 10 oktober. Het thema is: 'Organic: Building on Success in a New Era'. Michaël zal spreken tijdens het eerste deel van de dag waarbij dieper in zal worden gegaan op de visie voor 'Organic For All' (11:30-12:40 uur).

"We zijn een jaar verder na de lancering van onze sectorbrede visie om biologisch beschikbaar, toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen, 'Organic For All'. En met een nieuw gekozen regering is er reden voor optimisme over hoe we meer biologisch in de handen en monden van mensen in het hele land krijgen", zo meldt de Soil Association. "De conferentie van dit jaar verkent de successen, innovaties en trends die ertoe bijdragen dat biologisch meer gewaardeerd, ondersteund en beschikbaar wordt, evenals de kansen die voor de sector in het verschiet liggen. Dit is een online, live-streamed evenement, met diverse topsprekers die de nieuwste inzichten in de biologische markt met ons delen."

Michaël Wilde

Michaël vertelt zelf: "Tijdens de Organic Trade Conference in Londen zal ik een presentatie geven over het Nederlandse Biologische Actieplan van Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur en de stappen die supermarkten (biologisch en regulier) plus andere ketenpartijen momenteel nemen om de markt voor gezonde en duurzame biologische producten te laten floreren. Mooi dat Nederland een keer een voorbeeld is! Ik merk dat er oprechte interesse is uit het buitenland voor de biologische stappen die Nederland momenteel zet. Daar mogen wij best trots op zijn. Men is onder de indruk van het actieplan, maar zeker ook de stappen die de retail de laatste jaren heeft gezet. Ik ben zelf ook erg onder de indruk van de Soil Association dus het belooft een interessante paar dagen te worden."

Klik hier voor het volledige programma (en mogelijkheid om te registreren).

Voor meer informatie:
Michaël Wilde
The Organic Embassy
06 20535063
[email protected]
www.organicembassy.nl