Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met deze overname verstevigen we ons in het biologische segment"

Appetijt wordt onderdeel van Meinders Catering

Vanaf 1 september wordt Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid onderdeel van Meinders Catering B.V. Appetijt produceert en levert zes biologische verse producten, twee maaltijden, twee wraps en twee sushi producten aan biologische supermarkten en natuurwinkels.

Appetijt, opgericht in 1995, gebruikt uitsluitend dagverse, 100% biologische ingrediënten. De keuken is geïnspireerd door internationale tradities en slowfood met verrassende vegan, vegetarische en visgerechten. Deze producten zijn geliefd bij consumenten vanwege hun natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke productiemethoden. De visgerechten zijn MSC gecertificeerd.

Peter Termars, oprichter van Appetijt, is verheugd dat Meinders Catering de activiteiten van Appetijt heeft overgenomen. Peter: "Ik ben blij dat de traditie van ambachtelijk bereide, met aandacht voor kleur, smaak en geur zal worden voortgezet."

Meinders Catering heeft een grotere productiecapaciteit en zal het biologische assortiment vanaf 1 september 3 dagen in de week leveren aan de diverse opdrachtgevers, te weten op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Meinders levert sinds twee jaar een eigen biologisch assortiment onder de naam BloemCool. Bram Spierenburg, directeur van Meinders Catering zegt: "Met het merk Appetijt verstevigen we ons in het biologische segment. De overname sluit perfect aan bij onze groeistrategie."

Voor meer informatie:
Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
[email protected]
www.meinderscatering.nl

Publicatiedatum: