Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

28e Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt trekt 23.000 bezoekers

Van 21 tot en met 25 augustus vond de 28e editie van de jaarlijkse Landgoedfair plaats
op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het team van Heerlijkheid Mariënwaerdt spreekt over een groot succes en de fair trok vele bezoekers van jong tot oud. Ondanks de wisselende weersvoorspellingen en de afsluiting van de A2 is een bezoekersaantal van 23.000 bereikt. "Een aantal om trots op te zijn. Wij danken het team, alle standhouders, vrijwilligers, vrienden, familieleden en bezoekers die hebben bijgedragen aan het succes van de 28e Landgoedfair en kijken terug op een zeer succesvolle editie. We kijken uit naar volgend jaar."

Het team van Heerlijkheid Mariënwaerdt

Bezoekers konden genieten van een breed scala aan stands met ambachtelijke producten, mode, kunst en delicatessen, omringd door de prachtige natuur van het landgoed. Daarnaast zorgden livemuziek, foodtrucks en volle terrassen voor een gezellige sfeer.

Opvallende toename van jonge bezoekers
Wat dit jaar bijzonder opviel, was het hoge aantal kinderen dat de Landgoedfair bezocht. Met diverse activiteiten speciaal voor de jongste bezoekers, zoals schmink, hobby horsing en een kruiwagenparcours, was er volop vermaak voor het hele gezin. Deze groeiende interesse van gezinnen onderstreept volgens het team de aantrekkingskracht van de Landgoedfair als een evenement voor alle leeftijden.

Vele hoogtepunten op de Landgoedfair
Eén van de hoogtepunten was de aanwezigheid van boltjalk Aeltje die meerdere keren per dag over rivier de Linge voer. Dit bood bezoekers een unieke manier om Heerlijkheid Mariënwaerdt en het Betuwse landschap vanaf het water te bewonderen. Daarnaast trokken de spectaculaire workshops met roofvogels, paarden en (jacht)honden veel publiek. De demonstraties boden een indrukwekkend schouwspel en gaven de bezoekers de gelegenheid om deze dieren van dichtbij te bewonderen.

Wheels: een reis door de tijd
Een andere opvallende toevoeging aan de Landgoedfair was de aanwezigheid van Wheels Concours d'Elegance, die vijf exclusieve voertuigen plaatste op het terrein. Deze voertuigen – van klassiek tot futuristisch - namen bezoekers mee op een reis door de tijd en boden een voorproefje van Wheels Mariënwaerdt. Hét auto evenement dat van 13 tot en met 15 september op het landgoed zal plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Mariënwaerdt 't Klooster 5
4153 RR Beesd
0345 687010
[email protected]
www.marienwaerdt.nl

Publicatiedatum: