Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Christina Rüter gaat directieteam Alnatura versterken

Vanaf 1 oktober 2024 breidt Alnatura zijn huidige directieteam, bestaande uit zes leden, uit met een nieuwe kracht: Christina Rüter zal de afdeling strategische merkvoering en productmanagement binnen de directie van het Hessische bio-bedrijf gaan vertegenwoordigen.

De gediplomeerde bedrijfseconoom heeft jarenlange ervaring op het gebied van merk- en assortimentsstrategie in verschillende bedrijven: Na diverse functies in productmanagement bij Unilever en in internationale marketing bij Schwarzkopf & Henkel, stapte Christina Rüter over naar de agentschapswereld, waar zij verantwoordelijk was voor vele FMCG-merken. Meest recentelijk was ze medeoprichter en partner bij het merkstrategiebureau Integrity Design in Hamburg, en heeft zij deze ondernemende rol overgedragen aan haar opvolger in het kader van haar overstap naar Alnatura.

Voor meer informatie: www.alnatura.de

Publicatiedatum: