Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lehmann natur ontvangt minister Gorißen

Op 14 augustus 2024 verwelkomde het biologische bedrijf Lehmann Natur de minister van Landbouw van Noordrijn-Westfalen, Silke Gorißen, op hun hoofdkantoor in Meerbusch. Lehmann Natur is trots op het leveren van 100% biologische kwaliteit en het nauw samenwerken met Demeter, een van de strengste biologische verenigingen. Het bedrijf gaf aan dat ze de minister konden overtuigen van hun inzet voor duurzame landbouw. Silke Gorißen was onder de indruk van de verscheidenheid en kwaliteit van hun biologische producten en moderne verpakkingstechnologieën. Ze prees met name de betrokkenheid van Lehmann Natur bij het Europese 'Breadcrumb' project, dat gericht is op het verminderen van voedselverspilling.


Silke Gorissen en Raphael Kennerknecht, CEO lehmann natur

"Veel dank aan de minister voor haar waardering en aan Ute Rönnebeck van Demeter im Westen voor haar steun en de waardevolle gesprekken. We zullen blijven opkomen voor duurzame en hoogwaardige biologische voeding - van kleine en middelgrote producenten tot in de schappen van de retail", voegde hij eraan toe.

Voor meer informatie: www.lehmann-natur.com

Publicatiedatum: