Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NLVegan Fair op 7 september in Rotterdam

Op zaterdag 7 september aanstaande vindt de NLVegan Fair plaats in de Laurenskerk in Rotterdam. Vanaf 12.00 uur staan ruim 50 standhouders klaar met smakelijke vegan producten en diverse non-food artikelen. Daarnaast zijn er activiteiten zoals inspirerende lezingen. Het belooft een groot evenement te worden, dat ook voor niet-veganisten interessant is.

Van 12.00 tot 18.00 uur staan de deuren van de historische Laurenskerk in Rotterdam wagenwijd open. "De NLVegan Fair brengt de kracht van plantaardig samen onder één dak" vertelt eventmanager Tara Zijlstra. "Met een divers aanbod aan stands, kookdemo's en lezingen bieden we een plek waar iedereen kan ontdekken hoe gemakkelijk en heerlijk een vegan levenswijze is. Het is een niet te missen event, zowel voor nieuwsgierigen als voor flexitariërs, vegetariërs en vegans."

Stands en activiteiten
Op de beurs zijn meer dan 50 stands te vinden met vegan voedingswaren en non-food artikelen. Als bezoeker ontdek je een variatie aan producten: vegan kleding, schoenen, accessoires, kaas, gebak, bonbons, macarons, sportvoeding, en nog veel meer. Bij de cateraars kun je terecht voor allerlei zoete en hartige lekkernijen. Verder zijn er kookdemo's, een crea-hoek voor kinderen en een gespreksruimte om een praatje te maken of gelijkgestemden te leren kennen.

Sprekers
Bezoekers kunnen lezingen bijwonen over veganisme, duurzaamheid en gezondheid. De internationaal bekende spreker Ed Winters (Earthling Ed) komt speciaal hiervoor naar Rotterdam en geeft een boeiende lezing over vegan zijn in een niet-vegan wereld. Andere inspirerende sprekers zijn: bioloog Dennis Vink (Plantbased Dennis), arts Valentine Dillisse (Dokter Valentine) en Traiënne Pasteuning-Watson (chef, ondernemer en receptontwikkelaar).

Meer info of tickets bestellen?
Voor kinderen zijn de kaartjes gratis. Aan het aantal bezoekers zit een maximum; daarom wordt aangeraden niet te lang te wachten.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: