Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde Inspiratieboerderij Groeikracht Cosun geopend in Lelystad

Groeikracht Cosun opende afgelopen vrijdag 16 augustus de derde Inspiratieboerderij in Lelystad. De feestelijke opening vond plaats in de schuur bij Mariƫlle Keijzer aan de Meerkoetenweg 23 in het bijzijn van onder andere Hans Meeuwis (CEO Cosun) en voorzitter raad van beheer Arwin Bos.

Mariƫlles bedrijf is 54 hectare groot met gangbare teelt en 37 hectare biologische teelt. Op het bedrijf wordt ingezet op innovatieve oplossingen en teeltmaatregelen in de teelt van aardappelen, suikerbieten en cichorei. Ze heeft onder andere een wasplaats aangelegd in combinatie met een Phytobac, heeft bieten en cichorei gezaaid met de FarmDroid en besteedt veel aandacht aan natuurontwikkeling op de boerderij.

In de schuur konden bezoekers lezingen en discussiepanels volgen. Zo organiseerden Agrifirm en Delphy een discussiepanel 'Bemesting van de Toekomst'. En was er een lezing 'Banden en Bodem' door BoerenNatuur Flevoland. En er was een discussiepanel 'Groenbemesters' door Vandinter Semo en Delphy.

Voor meer informatie:
Cosun
Van de Reijtstraat 15
4814 NE Breda
0165 525261
[email protected]
www.cosunleden.nl

Publicatiedatum: