Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Versterkt samenwerking met Bio Suisse

Migros richt zich op producten uit Zwitserse bio-landbouw

Migros versterkt de samenwerking met Bio Suisse. Het merk Migros Bio met het 'Knospe'-keurmerk van Bio Suisse zal zich in de toekomst richten op producten uit de Zwitserse biologische landbouw en producten die in Zwitserland worden verwerkt.

Na meer dan 30 jaar nauwe samenwerking wordt de samenwerking tussen Migros en Bio Suisse toekomstbestendig versterkt. Zwitserse Migros Bio-producten en in Zwitserland verwerkte biologische producten zullen in de toekomst worden onderscheiden met het Knospe-keurmerk van Bio Suisse. Migros zet zich hiermee duidelijk in voor de Zwitserse biologische landbouw. Daarnaast zal Migros Zwitserse biologische boeren ondersteunen bij de promotie van de binnenlandse biologische productie en hiervoor financiële middelen beschikbaar stellen.

"Met deze duidelijke oriëntatie bieden we onze klanten een eenvoudige leidraad bij het winkelen: verpakkingen waar het Knospe-keurmerk op het label staat, bevatten producten waaruit onze toewijding aan de Zwitserse biologische landbouw blijkt", zegt Peter Diethelm, CEO van Migros Supermarkt AG.

Balz Strasser, Managing Director van Bio Suisse, voegt hieraan toe: "We zijn verheugd dat we onze reeds uitstekende samenwerking kunnen intensiveren en zo de Zwitserse biologische landbouw op de lange termijn kunnen versterken."

Biologische producten voor elk klantsegment
Geïmporteerde en in het buitenland geproduceerde producten onder het Migros Bio-merk zullen nog steeds ten minste blijven voldoen aan de biologische norm van de EU. Ze zullen echter niet worden omgezet naar de het Bio Suisse-keurmerk. Op deze manier blijft Migros zijn klanten een aantrekkelijk en gevarieerd biologisch assortiment bieden dat verschillende prijssegmenten bestrijkt.

Bron: Migros

Publicatiedatum: