Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch zichtbaar maken: deel initiatieven voor EU Organic Day

Op 23 september 2024 viert Europa zijn 4e EU Organic Day. Een dag om biologisch te laten schitteren. Naast de uitreiking van de EU Organic Awards in Brussel, wordt biologisch zichtbaarder op veel evenementen - persoonlijk, online en naar eigen smaak van de organisatoren.

Ben je actief in de biologische sector en organiseer je een evenement op 23 september of rond die datum? Overweeg dan om de initiatieven en evenementen die je gaat organiseren in te sturen. IFOAM Organics Europe zal geselecteerde initiatieven in de schijnwerpers zetten op haar webpagina en sociale media. Weet je nog niet zeker wat je gaat organiseren? Of over wat een 'goed' initiatief is? Doe inspiratie op in de initiatievenkaart van de EU Organic Day en gebruik #EUOrganic en #EUorganicDay op sociale media.

Heb jij een initiatief dat voedsel en landbouw verandert, maar dat niet in het teken staat van de EU Organic Day? Overweeg dan om het in te dienen op www.euorganic2030.bio, een website die initiatieven verzamelt die voeding en landbouw transformeren.

Achtergrond
Deze dag, die in 2021 officieel is gelanceerd door het Europees Parlement, de Commissie en de Raad van de Europese Unie, biedt onder meer de gelegenheid om trends in de vraag van consumenten te beoordelen, het bewustzijn van biologisch in de toeleveringsketen verder te vergroten en tot slot nieuwe doelstellingen voor de toekomst van biologisch in Europa te definiƫren.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: