Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Herlancering Biofach America als aparte beurs: 2-4 juni 2025 in Atlanta

Na een succesvolle aftrap met Biofach Neurenberg in februari, gevolgd door Biofach America Latina en Biofach China in juni, gaat Biofach World de tweede helft van het jaar in met veel evenementen over de hele wereld. En er is nieuws uit Noord-Amerika: Van 2 tot 4 juni 2025 viert Biofach America, na haar langdurige samenwerking met de Natural Products Expo East, haar herlancering als aparte beurs in Atlanta. Daarmee is het de eerste beurs met strenge toelatingscriteria voor biologische certificering in Noord-Amerika. Als eerste aanloophaven voor alle facetten van de toeleveringsketen dekt het niet alleen de grote vraag, maar weerspiegelt het ook de positieve marktontwikkeling voor de regio.

"De biologische markt in de VS is de afgelopen 10 jaar verdubbeld en is wereldwijd de grootste markt. Toch was er tot nu toe geen platform in de regio met een 100% focus op biologische voeding. We zijn verheugd dat we in de vorm van Biofach America de sector nu een ontmoetingsplaats en platform kunnen bieden voor vertegenwoordigers van de gehele waardeketen, met voldoende ruimte voor uitwisseling, discussie en kennisdeling over het thema biologisch voedsel!", zegt Katharina Neumann, Manager International Events bij NürnbergMesse.

In overeenstemming met de Biofach standaard zijn alleen biologisch gecertificeerde producten toegestaan op Biofach America, en er zal ook een speciaal biologisch voedselassortiment zijn voor de catering. "We zijn erg blij dat we de grootste biologische beurs ter wereld naar de grootste biologische markt ter wereld kunnen brengen", zegt Bill Ingwersen, CEO/CFO van NürnbergMesse North America. "Atlanta is een fantastische keuze als locatie voor Biofach America, met de grootste luchthaven ter wereld en een congrescentrum op een centrale locatie op loopafstand van belangrijke culturele instellingen zoals het National Center for Civil and Human Rights of de NCAA Football Hall of Fame."

De 21e editie van Biofach America vindt plaats van 2 tot 4 juni 2025 in het Georgia World Congress Center in Atlanta, Georgia.

Voor meer informatie: www.biofach-america.com

Publicatiedatum: