Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Santen maakt kokoslijn TerraSana compleet

"Het duurzame voordeel zit 'm in het ontbreken van water"

Tholen - Santen is één van de nieuwkomers bij TerraSana. Santen is kokos zonder water en wordt ook wel kokoscrème of 'creamed coconut' genoemd. Het is gemaakt van 100% kokosvruchtvlees en zit meestal in een doosje. "Santen maakt onze kokoslijn compleet, samen met de recent geïntroduceerde kokosslagroom - die heel lekker gaat - en kokosmelk light. En natuurlijk onze bestseller kokosmelk 80%. Santen wordt veel in de Aziatische keuken gebruikt. In Duitsland en Frankrijk gebruiken ze het meer en meer, vanwege een bredere beschikbaarheid van Aziatische producten en de populariteit van fusion", vertelt Ingrid Duifhuizen namens het in Leimuiden gevestigde TerraSana.

Ze omschrijft santen als 'de duurzame keuze voor gerechten met kokos. "Het duurzame voordeel van santen zit 'm in het water. Of eigenlijk in het ontbreken van water. In een blikje kokosmelk zit altijd water, maar in dit geval bestaat het product voor 100% uit kokos. Dit geeft een groot voordeel als het gaat om duurzaamheid: voor santen hoeft geen water verscheept te worden."

Ook qua gebruik is het een duurzaam product, vertelt Ingrid. "Santen is heel handig voor wanneer je niet te veel kokosmelk in 1 keer nodig hebt. Als een heel blikje kokosmelk te veel is, pak je een stuk santen om in bijvoorbeeld je curry of soep te doen. Vervolgens voeg je zelf water toe. Fijn is ook dat je santen tot wel 30 dagen in de koelkast kunt bewaren."

Voor meer informatie:
Ingrid Duifhuizen
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172 503333
[email protected]
www.terrasana.nl