Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw 'Nederlands jasje' voor biologische tempeh

Tholen - De tempeh van biologische sojabonen van NL Soja is voorzien van een nieuwe verpakking. "Het gaat om de vertrouwde kwaliteit tempeh in een nieuwe verpakking, een 'Nederlands jasje'. We willen hiermee benadrukken dat het om een Nederlands product gaat. Dit is op een eenvoudige wijze heel goed gelukt. Met deze verpakking hebben we een product dat heel goed houdbaar is. Ik krijg heel positieve reacties, men vindt het erg treffend. Het is erg eenvoudig, maar spreekt erg aan. We verkopen ook aan Landwinkels en als het met deze verpakking in de winkel ligt, is het overduidelijk dat het om een product van Nederlandse bodem gaat."

NL Soja verkoopt zowel aan B2B als consumenten. "De reacties op de kwaliteit van onze biologische tempeh zijn elke keer weer positief. De Veldkeuken en Netl hebben het op de menukaart staan. Ook leveren we aan meerdere Landwinkels. En via de webshop komen bestellingen van consumenten binnen. Van hen krijgen we enthousiaste reacties over de smaak en de textuur van onze tempeh van Nederlandse bodem."

Met de recent afgesloten Olympische Spelen in het achterhoofd, spreekt het oranje tintje aan de verpakking misschien nog wel extra aan, benadrukt Evert Jan. "Ik hoop dat wij de gouden medaille verdienen met deze verpakking."

Voor meer informatie:
Evert Jan Daling
NL Soja
Lange Dreef 29
8302 EM Emmeloord
06 23773796
[email protected]
www.nl-soja.nl