Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kant-en-klare paddenstoelengerechten uit Oostenrijkse bio-teelt

Na een lange periode van kennismaking en onderzoek besloot Marion Beran eetbare paddenstoelen te gaan kweken, te beginnen met oesterzwammen en koningsoesterzwammen, die worden gekweekt op biologisch stro. "Er is geen 'overgroei' en er zijn ook geen lange bewaarperioden. Waar mogelijk worden de paddenstoelen direct na het oogsten geleverd. We leveren aan horeca, bedrijven en kleine biologische winkels en natuurlijk verkopen we ook vanaf de boerderij. In de nabije toekomst willen we de biologische paddenstoelen ook gaan koken, zodat we zowel op de boerderij als in winkels kant-en-klare paddenstoelengerechten kunnen aanbieden", vertelde de Neder-Oostenrijkse paddenstoelenteler aan NÖN.

Ze koos bewust voor een eco-sociaal bedrijf: "Alle processen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk en ik ben voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren. Als het gaat om werknemers, hecht ik veel belang aan 50-plussers en mensen met een handicap."

Voor meer informatie:
Wald4tler Bio Edelpilze
Albrechts 38
3961 Albrechts/Waldenstein, Oostenrijk
Tel.: +43 664 325 46 46
[email protected]
www.myzet.at

Publicatiedatum: