Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe dagcrème Aloë Vera SPF 15

"Consumenten willen hun huid het hele jaar door beschermen tegen de zon"

Tholen - Bee Honest Cosmetics heeft onlangs haar nieuwe dagcrème Aloë Vera SPF 15 geïntroduceerd. "De dagcrème is al verkrijgbaar bij Holland Pharma, Odin en Udea. De eerste reacties van winkeliers zijn positief. Het mooie is dat deze dagcrème een uitgebreide bescherming tegen schadelijke UV-A en UV-B straling biedt, terwijl het de huid hydrateert, verzacht en beschermt tegen invloeden van zonlicht en vroegtijdige huidveroudering", vertelt Dennis van Teylingen namens Bee Honest Cosmetics, dat onderdeel uitmaakt van imkerij de Traay.

Dennis geeft aan dat de nieuwe dagcrème speciaal geschikt is voor de verzorging van de gevoelige huid. "Onze Aloë Vera Dagcrème SPF 15 bevat actieve ingrediënten zoals zinkoxide voor fysieke UV-bescherming, oryzanol als natuurlijke antioxidant en Pongamia Pinnata-zaadextract voor natuurlijke bescherming tegen Uv-straling. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huid niet alleen verzorgd en gehydrateerd wordt, maar ook optimaal beschermd is tegen de schadelijke effecten van de zon."

Waar je bij zonbescherming al snel aan de zomer denkt, benadrukt Dennis dat deze dagcrème geschikt is voor jaarrond gebruik. "We merken dat consumenten, mede door de klimaatverandering, op zoek zijn naar producten waarmee ze hun huid het hele jaar door van een lichte bescherming tegen de zon kunnen voorzien. De SPF 15 maakt deze crème ook in het najaar en voorjaar een interessant product." Hij omschrijft het als een niet-vette formule die snel intrekt. Ook is de crème Cosmos-gecertificeerd. "Dat betekent de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze ingrediënten."

Voor meer informatie:
Dennis van Teylingen
Bee Honest Cosmetics
Platinastraat 50
8211 AR Lelystad
06 13324472
0320 229618
[email protected]
www.detraay.com