Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Brengen de gangbreedtes terug naar het niveau van voor de pandemie"

Nieuw halconcept integreert Vivaness volledig in Biofach

Voor Biofach 2025 zijn veel nieuwe 'features' gepland, waaronder een vernieuwd halconcept. Het nieuwe halconcept integreert Vivaness volledig in Biofach. Dominik Dietz, de huidige Exhibition Director voor Biofach, vertelt wat bezoekers en exposanten kunnen verwachten in Neurenberg van 11 tot 14 februari 2025 en hoe de nieuwe halconfiguratie eruit zal zien.

Met het nieuwe halconcept voor Biofach 2025 wil Dominik 'back to the roots' van het evenement. Wat betekent dat precies? "We willen een dynamische sfeer creëren in de beurshallen en de loopafstanden kort houden, dus we brengen de gangbreedtes terug naar het niveau van voor de pandemie. Dit geeft ons zoveel extra standruimte dat we de hallen 3C en 8 niet hoeven te gebruiken. Tegelijkertijd integreren we natuurlijke en biologische cosmetica volledig in Biofach. Deze aanpassingen zorgen voor een compacte en levendige halstructuur met behoud van een grote diversiteit."

Vivaness 2024 van bovenaf gezien

Wat zijn de voordelen van een volledige integratie van het segment natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorging in het hallenconcept? En hoe vinden bezoekers snel de juiste exposanten? "De expositie van natuurlijke en biologische cosmetica wordt binnen de geografisch gestructureerde hallenconfiguratie met de vele nationale en internationale paviljoens gepresenteerd als een gelijkwaardig productsegment. Dit biedt natuurlijke en biologische cosmeticabedrijven nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld als onderdeel van een landenpaviljoen. Ook bereiken ze nieuwe doelgroepen dankzij de aangepaste omgeving. Tegelijkertijd werken we al aan een navigatieconcept voor geïnteresseerde bezoekers, zodat zij snel en gemakkelijk de natuurlijke en biologische cosmetica displays kunnen vinden. Dit kan bijvoorbeeld door een passende presentatie en etikettering met behulp van het digitale platform van Biofach."

Kunt u iets vertellen over de hoogtepunten van Biofach 2025? "Biofach 2025 wordt een bijeenkomst van gelijkgestemde professionals die in Neurenberg samenwerken om de toekomst van de biologische sector vorm te geven. En wij zorgen voor het kader. We gaan bijvoorbeeld door met het ontwikkelen van ons speciale displaygebied dat zich richt op het verkrijgen van meer biologisch voedsel in out-of-home catering. Hier kunnen bezoekers innovatieve producten en concepten voor de restaurant- en institutionele cateringsector ontdekken. We zetten ook het SustainableFutureLab voort. Dit interactieve forum voor speerpuntkwesties die de biologische gemeenschap raken, dat in 2024 een enorm succes was, zal in februari 2025 opnieuw interessante discussieplaatsen bieden over biologische onderwerpen, duurzaamheid, innovatie en trends. En tot slot breiden we ons aanbod voor start-ups, nieuwe producten en innovaties uit met nieuwe interactieve formats en presentatiemogelijkheden in de beurshallen. Als klap op de vuurpijl biedt het Biofach Congres opnieuw de ideale locatie voor kennisdeling en leren. De oproep voor ideeën wordt binnenkort gepubliceerd. Dit alles zal ertoe bijdragen dat Biofach 2025 een inspirerende ontmoetingsplaats wordt voor de gehele biologische gemeenschap."

Voor meer informatie: www.biofach.de

Publicatiedatum: