Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-ijsjes in TeamNL Huis tijdens Olympische Spelen

"Dit is Goud!"

Tholen - De Olympische Spelen in Parijs zijn gisterenavond afgesloten. De Nederlandse ploeg eindigde op de zesde plaats op de medaillespiegel en schreef hiermee historie. Om tijdens het vieren van deze topprestaties wat af te koelen, konden de duizenden Oranje supporters in het TeamNL Huis genieten van de biologische ijsjes van Nice.

"Samen met NOC*NSF verzorgde Sportcentrum Papendal het TeamNL Huis in Parijs. We hebben goede contacten met Sportcentrum Papendal, het grootste topsportrainingscentrum van Nederland, waar onze ijsjes ook aangeboden worden. De chef-kok van Papendal kwam tijdens zijn zoektocht naar verantwoorde producten om aan te bieden in het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen, dan ook bij onze ijsjes uit", vertelt Melissa de Kant namens The Nice Company. Nice heeft verschillende smaken geleverd, onder meer de Blueberry White Chocolate, Framboos Hibiscus en Appel Citroen waren verkrijgbaar aan de bar.

De Amsterdamse ijsproducent maakte eind vorige week trots melding van het feit dat de Nice ijsjes verkocht werden in het TeamNL Huis, de plek waar de Oranje supporters samen konden genieten van historische sportmomenten en een feestje konden bouwen tijdens de huldigingen van de Nederlandse sporters. Elke dag konden 6.000 mensen genieten van wedstrijden, huldigingen en andere activiteiten in het TeamNL Huis. 'Dit is Goud! Nice ijsjes op de Olympische Spelen. Wat een eer. Wij zijn enorm trots op alle atleten en vinden het fantastisch om met onze ijsjes bij te dragen aan dit sportieve evenement.'

Melissa vertelt dat de Olympische Spelen hierdoor nog meer leefde bij hen op kantoor. "Het is echt superleuk om op deze manier deel uit te maken van de festiviteiten rond de geweldige prestaties van de Nederlandse ploeg in Parijs. En het was voor de Oranje supporters een mooie manier om met onze ijsjes kennis te maken. Prima voor onze naamsbekendheid dus."

Voor meer informatie:
The Nice Company
Weesperzijde 80G
1091 EJ Amsterdam
020 6708479
[email protected]
www.thenicecompany.nl