Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netwerkevent Bio2Bio: 29 augustus bij biologische stokerij in Pepingen

Bio2Bio, het netwerkevent van de Vlaamse biologische sector, zal dit jaar op donderdag 29 augustus plaatsvinden. De locatie is dit keer biologische stokerij De Cort Distillery in Pepingen.

"Maak tijdens Bio2Bio kennis met andere actoren uit de sector, producenten, verwerkers, winkeliers, aankopers, onderzoekers, enzovoorts. Doorlopend is er een marktje van biologische producten en er is de mogelijkheid tot speeddates met andere mensen uit de sector. Drie sprekers lichten hun visie toe op impactvolle communicatie over bio. Hoe communiceer jij over bio en welke ondersteuning zoek je hier nog? We gaan samen in debat", meldt BioForum.

Foto: BioForum

Het event start om 17:00 uur met een rondleiding. Om 18:30 uur volgt een lezing en om 22:00 zal de avond afgesloten worden.

Inschrijven kan tot en met 21 augustus 2024. "Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Kom je met meerdere mensen? Denk mee aan voedselverspilling en schrijf tijdig uit indien belet."

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Publicatiedatum: