Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerald Langerak, Capp-Plast:

“Onze palletboxen zijn niet meer weg te denken in België en Nederland”

"Het is eigenlijk allemaal verbazingwekkend snel gegaan. Het is nog maar 5 jaar geleden dat ik aan de slag ben gegaan met de Capp-Plast palletboxen. De relatie met Capp-Plast is er al bijna 15 jaar. De eerste 10 jaar heb ik kunststof CP Witlof kweekbakken verkocht in Europa. Dus ik wist waar ik aan begon. Capp-Plast is een familiebedrijf met 64 jaar ervaring in de productie van kunsstof producten, zoals palletboxen, kratten, pallets, folies, flessen etc. De derde generatie staat nu aan het roer en daarmee ook de uitbreiding van activiteiten naar nieuwe markten", aldus Gerald Langerak.

"Het bedrijf heeft sinds mijn aantreden een eigen vestiging in Helmond en is daarmee uniek in de palletboxen. Van daaruit wordt een deel van het uitgebreide assortiment gemaakt en geleverd naar klanten in noordwest Europa, van Polen tot Noorwegen en van Schotland naar Noord-Frankrijk. Overigens niet alleen naar de agrarische sector, maar ook logistiek, transport, industrie en food zoals visserij, vlees etc."

Perendag
"De afgelopen jaren hebben we aan zoveel mogelijk beurzen en evenementen in de fruitteelt deelgenomen. Vooral om de naamsbekendheid te vergroten. Dus ook de Perendag die dit jaar in Krabbendijke was. Daar hebben we weer een aantal nieuwe contacten weten te leggen en ook bestaande klanten weer eens gesproken. Ook ga ik graag naar potentiƫle klanten toe om de boxen te tonen, als er interesse is. Dat vraagt veel inspanning, maar als pensionado heb ik daar wel tijd voor."

"Kunststof vervangt steeds meer hout"
"In de food- en agrisector wordt steeds meer overgeschakeld naar kunststof. Kunststof is duurzaam. De levensduur is lang en aan het einde van dienst kan je het 100% recyclen. Temperatuur en vocht is makkelijk te regelen. De kisten zijn makkelijk schoon te houden en er blijven geen ziektekiemen achter in de lege kisten. De stapels in de cellen zijn kaarsrecht en je kan de kisten makkelijk buiten laten staan. Vooral bij de langere bewaring scoren onze kisten goed: bewaarverliezen vanwege inwegen en ziekten vallen gunstig uit."

De toekomst
"Voorlopig zijn jullie nog niet van mij af! Ik ga nog wel een aantal jaren door. Die jaren wil Capp-Plast benutten om de AGF-klantenkring verder uit te bouwen en meer machines naar te Nederland brengen om meer producten vanuit Helmond te kunnen leveren. Ook zal er meer aandacht komen voor bijvoorbeeld aardappelen, uien, wortelen, bloembollen etc. En als het huidige assortiment niet voldoet, is Capp-Plast ook graag bereid nieuwe producten op de markt te zetten, in samenspraak met toekomstige gebruikers en volledig aangepast aan de wensen van de diverse verschillende markten met hun specifieke eisen."

Voor meer informatie:
Gerald Langerak
Capp-Plast Nederland
Tel. +31 (0)6 5191 4888
[email protected]

Publicatiedatum: