Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johan Middelaar neemt afscheid bij Ekoplaza

Op 25 juli heeft Johan Middelaar te midden van familie, vrienden en collega's afscheid genomen van zijn werkzame leven. Dat werkzame leven speelde zich voor een heel groot deel af bij Udea en Ekoplaza. In zijn woonplaats Broek in Waterland in het Broeker Huis kwamen de genodigden samen om Johan te bedanken voor zijn jarenlange inzet, zo melden Ekoplaza en Udea.

Er werd stilgestaan bij de vele jaren die Johan in de branche en in Ekoplaza winkels werkzaam was. Namens de familie Does vertelde Erik Does over hoe Johan ooit begon als bedrijfsleider in de voorloper van Ekoplaza Van Swindenstraat in Amsterdam. Johan heeft allerlei formules, overnames, openingen, sluitingen, verhuizingen meegemaakt. "Hij heeft het bedrijf met alle ups en downs zien groeien. Johan werd rayonmanager, directeur, mede aandeelhouder en koos er uiteindelijk voor om op een heel geleidelijke en bewonderingswaardige manier af te bouwen. Ondanks de mindere uren per week en langere weken vakantie in zijn geliefde Italië, bleef hij met alle plezier werken aan zaken waar zijn ervaring gewenst was. In de functie van winkelbegeleider en -architect is zijn kennis tot de laatste dag effectief en nuttig geweest. Alsook Erik's moeder aanwezig was bij het afscheid en dat Johan en zijn vrouw de afgelopen tijd familie Does hebben ondersteund, zegt veel over hun goede relatie."

Collega's spraken eveneens vol lof. Jan Peter Oosterloo sprak namens de franchiseraad Johan toe en prees hem om zijn kunde en geduld. Met enkele anekdotes schetste hij wie Johan in het werkveld was vanuit de ogen van winkelondernemers. Een reeks leuke en sympathieke filmpjes - gemaakt door Ekoplaza franchisenemers – maakt duidelijk dat Johan gemist gaat worden. Eveneens aanwezig was goede vriend Rob Dielis wie lang in het filiaalbedrijf heeft gewerkt en tevens mede aandeelhouder was van de huidige Ekoplaza Van Swindenstraat. Uiteraard mocht Johans familie niet ontbreken en zijn vrouw en dochter spraken hem toe met een persoonlijk woordje.

Geert-Jan Smits, leidinggevende tot de laatste dag, rondde de samenkomst af door Johan te bedanken voor zijn inzet en hem alle goeds te wensen voor hopelijk nog een gezonde, lange toekomst met zijn familie en vrienden. Een deels vegetarische BBQ was een passend en gezellige afronding van deze avond.

De directie en alle collega's van Udea en Ekoplaza bedanken Johan voor alle leerzame jaren. "Wij wensen Johan het beste voor de toekomst!"

Publicatiedatum: