Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
O'Bio in een nieuw hedendaags jasje

"Onze confituren zijn ook geschikt voor diabetespatiënten door hun lage Glycemische Index"

O'Bio zet in op een nieuwe look voor zijn assortiment. "Ons gamma bestaat heel wat jaren, zeker de confituren gezoet met agave, die zijn al meer dan 35 jaar beschikbaar in de natuurvoedingswinkels. Naderhand zijn er sappen, pure sappen, smoothies, coulis, vruchtenspread, tea drankjes, … bijgekomen. Het was tijd voor een nieuwe huisstijl, een rebranding van O'Bio. Vandaar dat we een extern marketingbureau hebben aangesproken om O'Bio in een hedendaags jasje opnieuw in de markt te plaatsen", vertelt Isabel Decrock namens O'Bio.

Ze vervolgt: "De eerste lijn die we die manier hebben aangepakt zijn de confituren/marmelades en geleien die gezoet zijn met agave. De zoeting met agave, blijft onze sterkte. We zijn hierin uniek. Agave biedt heel wat voordelen als toevoeging. Agave versterkt de smaak van het fruit en het bevat heel wat minder calorieën dan gangbare suikers. Agave heeft ook een hoger zoetgehalte waardoor er minder dient toegevoegd. Onze confituren zijn ook geschikt voor diabetespatiënten door hun lage Glycemische Index."

Overzicht smaken
In de confituren: aardbei, aardbei-rode bes, abrikoos, blauwe bes, framboos, kriek, pruim, queen's, rabarber-aardbei, woudvrucht, stekelbes-vlierbloesem, …
In de geleien: kweepeer, framboos, rode bes, vlierbloesem, braam, appel-kaneel,…
In de marmelades: sinaas bitter, citroen,…

"Ook de coulis steken al in een nieuw jasje. Coulis of vruchtensaus wordt vooral gebruikt als topping bij ijs en bij wafels/pannenkoeken, maar ook bij natuuryoghurt. Verkrijgbaar in de smaken: framboos, woudvrucht, blauwe bes en aardbei."

Eind dit jaar volgt nog de rebranding van het fruitbeleg of vruchtenspread; volgend jaar worden de sappen aangepakt, besluit Isabel.

Voor meer informatie:
Isabel Decrock
O'Bio
Driekoningenstraat 36A
B-8710 Wielsbeke
+32 475 999501
[email protected]
www.o-bio.be

Publicatiedatum: