Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Winactie Yakso & Trafo voor biowinkeliers

"Met het warme weer wil je snel klaar zijn in de keuken"

Tholen - De zomer lijkt nu toch echt aangebroken. "Het warme weer brengt vaak ook wat veranderingen teweeg in de eetgewoontes. Je wilt snel klaar zijn in de keuken. Diverse producten van Yakso komen hierbij prima van pas. Denk bijvoorbeeld aan een snel gerecht met onze mie en noedels, hiermee zet je in een handomdraai een gezond en makkelijk gerecht op tafel. Combineer het met één van de woksauzen. De Yakso Coconut Lemongrass is bijvoorbeeld lekker pittig en fris, heerlijk bij dit zomerse weer", vertelt Joukje Bakker namens FZ Organic Food.

Een barbecue op de planning? Joukje: "Satésaus mag natuurlijk niet ontbreken bij de barbecue. En onze vleesvervangers verdienen hier ook een vermelding. Zo maak je eenvoudig spiesjes met tofu voor op de barbecue. En zelf heb ik laatst een 'pulled barbecue' klaargemaakt, door ons Yakso Jackfruit op het rooster te laten stoven in saus." Op het terras zijn nacho's inmiddels niet meer weg te denken. "Wij bieden twee soorten salsadips aan onder ons merk Trafo. Ook de Yakso chilisaus combineert heel goed met nacho's."

Een sfeerimpressie van hoe het op kantoor staat bij FZ Organic Food.

Winactie
FZ Organic Food daagt winkeliers uit om de mooiste foto te maken van producten van Yakso en/of Trafo in het schap of andere (prominente) plek in de winkel. "Een leuke tekst erbij maakt het plaatje helemaal compleet. Hiermee maken de winkeliers kans op een goodiebox ter waarde van minimaal €100,-. En de leukste foto wordt gepubliceerd op onze website en Biojournaal", besluit Joukje. Foto's kunnen tot en met 19 augustus naar [email protected] gestuurd worden.