Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoverslag van weer een succesvolle Organic Produce Summit

Vorige week werd de jaarlijkse Organic Produce Summit gehouden in het Monterey Conference Center in het centrum van Monterey, Californië. Het evenement begon met rondleidingen op het veld en een openingsreceptie op woensdag. Educatieve sessies vulden het programma op donderdagochtend en het evenement werd afgesloten met een handelsbeurs in de namiddag. Ongeveer 180 bedrijven exposeerden op een drukke en uitverkochte beursvloer.

Opnieuw maakten exposanten niets dan positieve opmerkingen over het evenement, om dezelfde redenen waarom ze het evenement al sinds de start in 2016 prijzen. "We houden van deze beurs", zegt Luciano Fiszman van Gourmet Trading Company. "Het is een fantastische locatie in een geweldige tijd van het jaar en de sfeer is uitstekend."


Klik hier voor de fotoreportage van de beurs

Naast de locatie zijn ook de omvang en de duur van het evenement grote voordelen. De mogelijkheid om in korte tijd veel klanten, vrienden en collega's te bezoeken, bespaart op individuele reizen en maakt OPS erg efficiënt. Voor veel telers en verladers is het hoogseizoen en ze zijn in deze tijd van het jaar liever niet te lang weg van hun kantoor.

"We vinden dat OPS de lat voor sector evenementen steeds hoger blijft leggen en we waren echt onder de indruk van de kwaliteit van de deelnemers en de gepresenteerde inhoud," aldus Kyla Oberman van California Giant. "Het was een uitstekende beurs voor retailers, die fantastische mogelijkheden bood om in contact te komen met zakelijke contacten, collega's uit de sector en zowel oude als nieuwe vrienden te ontmoeten. Al met al was het weer een geweldige ervaring."

Klik hier voor de fotoreportage van de beurs.

Publicatiedatum: