Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Petra Schäfer blijft algemeen directeur Alnatura

Petra Schäfer blijft lid van de raad van bestuur bij de Duitse biologische retailer Alnatura. Ze werkt sinds 2021 bij het bedrijf en heeft volgens Alnatura vorm gegeven aan de reorganisatie en toekomstgerichte verdere ontwikkeling van de divisies.

Petra Schäfer verlengt haar ambtstermijn als algemeen directeur van Alnatura. De ervaren retaildeskundige versterkt sinds oktober 2021 het zeskoppige managementteam van de Duitse biologische retailer uit Hessen. Ze is operationeel verantwoordelijk voor het beheer van het productassortiment, marketing en communicatie, procescoördinatie, merchandisemanagement en optimalisatie van het verkoopgebied, evenals proces- en projectmanagement.

Petra Schäfer. Foto: Annika List

In de afgelopen jaren was Petra Schäfer vooral verantwoordelijk voor de reorganisatie en toekomstgerichte ontwikkeling van haar divisies. Oprichter en Managing Director Götz Rehn van Alnatura: "Het werk van Petra Schäfer in de Raad van Bestuur staat voor continuïteit en betrouwbaarheid, haar grote expertise ondersteunt de in gang gezette strategische ontwikkelingen die essentieel zijn voor de toekomst van Alnatura. Ik ben daarom verheugd, samen met het hele managementteam en het bestuur van de Götz E. Rehn Foundation, dat Petra Schäfer een fundamentele rol zal blijven spelen bij het vormgeven van ons bedrijf in de toekomst."

Voor meer informatie: www.alnatura.de

Publicatiedatum: