Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BioBorrel XL: 10 september, met o.a. Ilse R. Geijzendorffer (Louis Bolk Instituut)

"Willen dit jaar als biologische sector nog meer naar buiten treden"

Tholen - "Staat er op 10 september vanaf 18 uur al een groot kruis in uw agenda?", vraagt het BioBorrel-team zich hardop af. Dan vindt de BioBorrel XL i.s.m. Pakhuis De Zwijger plaats. "Dankzij de nieuwe samenwerking met Pakhuis De Zwijger zal deze editie in de Grote Zaal plaatsvinden. Het programma is om deze reden ook iets uitgebreid. En we zijn verheugd om de eerste spreker aan te kunnen kondigen: Dr. Ir. Ilse R. Geijzendorffer, directeur-bestuurder van het Louis Bolk Instituut", vertelt Thomas van Hasselt namens het BioBorrel-team.

Dankzij de nieuwe samenwerking met Pakhuis De Zwijger zal deze editie in de Grote Zaal zal plaatsvinden. Het programma is om deze reden ook iets uitgebreid. Thomas: "Hierdoor kunnen we samen met Pakhuis De Zwijger ook hun achterban betrekken en daarmee een bredere doelgroep bereiken. We willen dit jaar nog meer naar buiten treden als biologische sector, dat was de belangrijkste reden om de BioBorrel op te zetten. We wilden de sector bij elkaar brengen, om van elkaar te leren en met name ook om de sector uit te dagen en meer naar buiten te treden. Ik denk dat dat de enige manier is om duurzaamheid te laten groeien. We hebben allemaal een groen kloppend hart, maar laat dat ook zien naar buiten toe. Zoek de verbinding met de hele foodsector."

Het team achter de BioBorrel tijdens het vriendendiner op 27 juni jongstleden (Esther Molenwijk ontbreekt op de foto)

Promotafel
"Bij dit evenement bieden we de mogelijkheid om uw organisatie of producten te presenteren." Daarvoor zijn op dit moment nog vijf tafels beschikbaar ter waarde van €400 of (€300 euro voor vrienden van de BioBorrel). "U komt in contact met geïnteresseerd publiek en andere betrokkenen uit de sector. Mocht u hier interesse in hebben, meld u dan spoedig aan." Aanmelden voor de promotafel kan door contact op te nemen met Thomas.

De BioBorrel is een initiatief voor iedereen die betrokken is bij de biologische sector. Van verwerker tot winkelier. Van agrariër tot geïnteresseerde leek. Met als doel netwerkversterking en ondersteuning van de transitie naar een duurzaam voedselsysteem.

Thema: Is bio beter?
Feiten en fabels over de gezondheid van ons voedsel.
Programma
18.00 - 19.30 uur Drinks & walking dinner
20.00 - 21.00 uur Programma: is bio beter?
21.00 - 23.00 uur Borrel in het café

Entree is gratis. Reserveren voor het diner à €24,50 per persoon kan via de link in de bevestigingsmail die u ontvangt na het aanmelden. Klik hier om aan te melden.

Voor meer informatie: www.debioborrel.nl