De Groene Weg organiseerde vorige week bij herberg 't Vossegat in Uddel, een leveranciersdag voor haar aangesloten biologische varkenshouders. "Niet alleen omdat we het belangrijk vinden om onze varkenshouders regelmatig bij te praten over belangrijke ontwikkelingen in de keten, maar vooral om de onderlinge verbinding in de keten te versterken. En hoe doe je dat nu beter dan onder het genot van een heerlijk stuk biologisch vlees van de barbecue?", vertelt Allard Bakker, directeur van De Groene Weg.
Hij geeft aan trots te zijn op deze groep biologische varkenshouders en collega's, die al jaren laat zien hoe je succesvol in een keten kunt samenwerken. "Gaat het altijd makkelijk? Nee; Schuurt het wel eens? Zeker. Maar we komen er altijd uit met elkaar, omdat we elkaar respecteren en vertrouwen hebben in elkaar. Dit soort bijeenkomsten onderstrepen dat."
Voor meer informatie:
De Groene Weg
Den Sliem 1
7141 JE Groenlo
0544 473260
[email protected]
www.degroeneweg.nl