Met Nocciolata op de proeftafel is het Italië Evenement nóg meer dolce vita geworden. Op 31 mei, 1 en 2 juni jongstleden was het familiebedrijf Rigoni di Asiago aanwezig op dit Italiaanse zomerfeest bij Kasteel de Haar. De biologische hazelnootpasta werd gulzig ontvangen door de bezoekers van het volledig uitverkochte evenement: "Mmm, heerlijk romig", "Té lekker!", "Je proeft echt veel hazelnoten", "Fijn, zonder palmolie".
Ton Severrien laat proeven van Nocciolata
Nocciolata is de nr. 2 hazelnootpasta en de nr. 1 in biologische hazelnootpasta in Italië. Een must voor liefhebbers: heerlijk romig dankzij delicate verwerking van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: tonda romana hazelnoten, trinitario cacao, natuurlijk vanille extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie. Glutenvrij en zonder palmolie, geharde vetten, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen.
Nocciolata biedt een range van vier verschillende smaken: Classica; Zonder Melk; Bianca en Crunchy. Bezoekers konden ze alle vier proeven en ontvingen een gratis proefmonster.