Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geen plastic bakjes meer zonder verlies van knapperigheid

Seaveg Crispies in een nieuw jasje

Clearspring's bekroonde Organic Seaveg Crispies assortiment heeft een grote verpakkingswijziging ondergaan, waardoor er jaarlijks bijna vijf miljoen plastic bakjes voor eenmalig gebruik verdwijnen, wat gelijk staat aan bijna 18 ton afval.

Clearspring verwijdert de plastic bakjes uit elke verpakking zonder gevolgen voor de knapperigheid of smaak. Dit is een langverwachte verpakkingsupgrade voor het hele assortiment Organic Seaveg Crispies, die zowel de wens van het bedrijf als van de consument weerspiegelt om waar mogelijk plastic te vermijden.

Makkelijker te herkennen
De Organic Seaveg Crispies van Clearspring, die Best Organic Snack 2023 won bij de Best of Organic Market (BOOM) Awards van de Soil Association in het Verenigd Koninkrijk, krijgt naast de slankere, trayloze verpakking ook een nieuwe vormgeving. De verschillende smaken in het assortiment, waaronder Organic Original, Chilli, Ginger en Turmeric, zullen nu makkelijker te herkennen zijn met een sterkere kleurdifferentiatie tussen elke smakelijke optie.

Recyclebaar papier
Verdere verbeteringen in de verpakking zijn dat de buitenste verpakking van de Seaveg Crispies Multipack nu gemaakt is van recyclebaar papier. De verpakkingsreductie brengt nog meer goed nieuws voor slimme biologische shoppers, want de Seaveg Crispies Multipack heeft nu vijf verpakkingen in plaats van drie.

Voor meer informatie:
Clearspring
+32 496 263 416
[email protected]
www.clearspring.co.uk

Publicatiedatum: