Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie World Cheese Awards voor Bastiaansen

De World Cheese Awards is een wereldwijd evenement in Trondheim, Noorwegen, waar kaasproducten, retailers, kopers, consumenten en voedseljournalisten van over de hele wereld meer dan 4000 kazen uit meer dan 40 landen beoordelen. Bastiaansen heeft 3 awards gewonnen. Zo won de Bastiaansen Geit Oud een zilveren award gewonnen. "Oude geitenkaas in een 12 kilo verliest minder vocht tijdens de rijping dan een 4 kilo en wordt daardoor bijzonder lekker en heeft de eerste beginnende kristallen", vertelt Marja Bastiaansen.

Boven: de Chimichurri en de Grande Rouge. Onder: de Geit Oud.

Er zijn ook twee kazen in de prijzen gevallen die dit jaar nieuw geïntroduceerd zijn. De Bastiaansen Chimichurri en de Bastiaansen Grande Rouge hebben allebei een bronzen award gewonnen. "De Bastiaansen Chimichurri heeft met zijn heerlijke combinatie van verschillende kruiden en Chilipeper een lekkere pittige smaak. De Grande Rouge is een 12 kilo model gewassen korstkaas die minimaal 16 weken rijpt, waardoor de culturen er extra op in kunnen werken. Door deze rijping in combinatie met de roodcultuur is een smedige licht pikante borrelkaas geboren. We zijn er trots op dat deze nieuwkomers nu al in de prijzen gevallen zijn!"

Voor meer informatie:
Marja Bastiaansen
Vandersterre Holland
Duitslandweg 9-11
2411 NT Bodegraven
0161 432357
06 13251752
[email protected]
www.bastiaansen-bio.com

Publicatiedatum: