Ruim 4000 kazen uit 42 landen werden gekeurd tijdens de World Cheese Awards, dat op woensdag 2 november is gehouden in Wales, Verenigd Koninkrijk. Twee biologische Goudse kazen van Henri Willig wonnen zilver en brons, en ook de reeds veelgeprezen Tremendous Truffle koekaas werd bekroond met zilver.
De kazen zijn door internationale kaasexperts beoordeeld op textuur, consistentie en in het bijzonder de smaak.
- Zilveren award voor de Henri Willig Biologische Gouda Jong
De Henri Willig Gouda Jong is bekroond met een zilveren award. Deze kaas kenmerkt zich door de volle, romige smaak. - Zilveren award voor de Henri Willig Tremendous Truffle
Aan deze romige koekaas is verse zomertruffel toegevoegd. Onze kaasmakers hebben de smaak perfect uitgebalanceerd waardoor de romige kaas een subtiele smaak van truffel bevat. - Bronzen award voor de Henri Willig Biologische Gouda Oud
Deze kaas wordt geroemd om de volle romige smaak, pikant en met witte rijpingskristallen.
Voor meer informatie:
Henri Willig
Hoogedijk 8
1145 PM Katwoude
www.henriwillig.com