Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage bio-aanbod op Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

Tholen - Zoals we de laatste jaren gewend zijn geraakt was de bio-branche ook dit keer goed vertegenwoordigd op de Vakbeurs Foodspecialiteiten, die op maandag 26 en dinsdag 27 september werd gehouden in Expo Houten. Er viel weer veel te proeven, waaronder uiteraard allerlei kazen. Biojournaal maakte een rondgang over de beurs en het resultaat hiervan is terug te zien in een fotoreportage.

Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.

Gkazas olijfolie, Budels, Brandt & Levie, Vandersterre (Bastiaansen Bio Kaas).

Er viel zoals altijd weer veel te proeven, waaronder veel biologische kaas. Bij de bio-exposanten troffen we verschillende nieuwe producten aan, waaronder de Zilte Duinkaas, de Alpen Blanc en Rosé en een nieuwe Searoop-smaak (Magnolia, Jeneverbes, Gember). 

Sonneclaer, Searoop, Best of Bio en Kari's Crackers.

De sfeer op de beurs was heel gemoedelijk. De eerste dag van de beurs was drukbezocht, daar was iedereen blij mee.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.