Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Zeven nieuwe vegan soepen met lagere impact op het milieu"

Tholen - BioToday introduceert 7 soepen. "Het gaat om geconcentreerde soepen die perfect passen in een drukke, maar ook gezonde levensstijl. De soep hoeft alleen verwarmd te worden met wat extra water. Elke pot bevat 400 milliliter geconcentreerde soep, waaraan men nog 200 milliliter water moet toevoegen. Het feit dat de soep geconcentreerd is, zorgt voor een lagere impact op het milieu door minder transport en minder verpakkingsmateriaal", vertelt Hélène Lokhoff, New Product Developer bij de Smaakspecialist in Ulvenhout.

De soepen worden gemaakt in de eigen productielocatie van De Smaakspecialist, bij Organic Food Eindhoven. "Dat maakt deze producten extra speciaal. Alle soepen zijn veganistisch en puur natuur. De soepen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gemaakt. De soepen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Naast de voor de consumenten bekende varianten zoals tomaat, pompoen en groente bevat de lijn ook bijzondere soepen, zoals Indian Coconut Currysoep, waarmee we mensen kennis willen laten maken met de heerlijke smaken uit andere culturen en keukens."

Het merk BioToday heeft onlangs ook een kleine restyling ondergaan. "Onder de merknaam stond eerst 100% organic, maar inmiddels zegt de consument BioToday in 1 adem met 'organic'. Door dit weg te laten hebben we nu meer ruimte voor informatie dat gerelateerd is aan het product. Bij de soepen staat onder de streep bijvoorbeeld 'Soup lovers'. Ook hebben we een nieuw kleurenpalet ontwikkeld en doorgevoerd."

De Indiase curry-kokossoep. 

De soep is er in de volgende 7 varianten: 

  • Pure tomatensoep: met tomatenpassata, ui, olijfolie en lavaswortel Vegan erwtensoep: met groene spliterwten, prei, knolselderij , ui, selderijblad en olijfolie 
  • Rode paprikasoep: met paprika, ui, amandelen, knoflook, kurkuma en zwarte peper 
  • Indiase curry-kokossoep: met kikkererwten, kokoscrème, komijnzaad, cayennepeper en kurkuma 
  • Linzen-olijfoliesoep: met aardappel, splitlinzen, olijfolie, korianderzaad en komijnzaad 
  • Pompoensoep: met pompoen, wortel, ui, kokoscrème, peterselie en olijfolie 
  • Pure groentesoep: met wortel, selderij , doperwten, paprika, knoflook en peterselie

BioToday is een merk van de Smaakspecialist. 

Voor meer informatie: 

Hélène Lokhoff
De Smaakspecialist
Luchtenburgseweg 2 
4858 RJ Ulvenhout AC
076 5656709
[email protected] 
www.biotoday.bio