Tilburg is sinds vrijdag 15 november een nieuw vegetarisch afhaalrestaurant rijker. FoodAtelier, aan de Stationsstraat, heeft zijn deuren geopend. "FoodAtelier is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte", vertelt eigenaresse Manon Lauffer. "Ik had even geen zin om te koken of ergens te gaan eten maar wilde wel een gezond, gevarieerd en uitdagend gerecht bestellen of afhalen." Manon kon niet helemaal vinden wat ze zocht. Daarom besloot ze zelf een zaak te openen.
FoodAtelier is een plek waar liefhebbers biologisch, onbewerkt en lokaal eten kunnen kopen. Alles op de menukaart is biologisch, onbewerkt en lokaal. Manon somt een hele lijst op. "Vegetarische hoofdgerechten, salades, soepen, quiches, gezonde yoghurttaartjes en healthy bonbons. Biologische pindakaas, honing met raat, zakjes huisgemaakte granola kunnen ook gekocht worden."
Voor meer informatie: www.food-atelier.nl
Bron: in de buurt Tilburg