Restaurant La Tasca organiseert ook dit jaar weer op zondag 2 juni, in samenwerking met biologische boerderij Hoeve Biesland en bakker Jan Bronswijk, een 'diner bij de boer'. Dat betekent culinair genieten op hoog niveau in de stallen van Hoeve Biesland. Gewoon tussen de biologische koeien.
Tijdens het diner neemt u plaats aan de prachtig gedekte tafel in de stal van Hoeve Biesland en serveert het team van La Tasca samen met bakker Jan Bronswijk een gastronomisch vijfgangendiner inclusief wijnarrangement. La Tasca maakt hierbij gebruik van de biologische producten van Hoeve Biesland. De slager van Hoeve Biesland levert het vlees, bakker Jan Bronswijk maakt speciaal voor dit diner een aantal bijzondere broodcreaties en groenteboerin Linda Duijndam levert de groenten en kaas van de boerderij.
Gasten worden om 14:00 uur met een feestelijk glas bubbels verwelkomd op Hoeve Biesland, waarna ze worden rondgeleid op de hoeve om kennis te maken met deze bijzondere boerderij net buiten Delft. Het arrangement bestaat uit twee amuses, een vijfgangendiner met bijbehorend wijnarrangement. Marens Krol, de sommelier van La Tasca, heeft een aantal zeer speciale wijnen uitgezocht. De kosten zijn 110 euro per persoon.
Menu 'Diner bij de boer'
Amuses
Platte Zeeuwse oester 4/0
Mini pita van Bronswijk gevuld met roomkaas en Za’atar
Voorgerecht
Zacht gegaard kalfsvlees met een venkel mayonaise
Tussengerecht
Kruiden bouillon met een brunoise van koolrabi en brood van Bronswijk
Hoofdgerecht
Lamsrump met hooisaus, witte & groene asperges en een gerookte knolselderijcrème
Kaasplateau
Kazen gemaakt van de melk van de Hoeve, met cranberrybrood van Bronswijk
Dessert
Mille Feuille met passievrucht, tropisch fruit en een panna cotta van kokos
Voor meer informatie: www.latasca.nl