Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Proef mee op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september
Feestelijke aftrap van ‘Gerard & Suus op Clootwijck’
Tholen - Gerard & Suus, ofwel biologische bakkerij Hardeman uit de Grote Kerkstraat in Wijk en Aalburg, starten een eerste biologisch afhaalpunt op Landgoed Clootwijck in Almkerk. Eigenaar Gerard: "We zijn bezig met een project samen met Particulier Grondbezit Brabant om een kleine winkel te openen op een aantal landgoederen. Dit zijn landgoederen waar ze een bakhuis hebben en deze bakhuizen willen we in ere gaan herstellen. We beginnen nu op Clootwijck en zijn daar twee dagen per week geopend: op vrijdag en zaterdag. Er wordt brood gebakken in het bakhuis en wij vullen verder aan. Dit is een pilot en als het lukt, willen we het uitbreiden naar meerdere locaties. We willen onze klanten tegemoet komen door in de regio wat verspreider te gaan zitten.”
Aankomend weekend wordt dit initiatief feestelijk geopend met een 4-gangen landgoeddiner. “Het diner is voor iedereen toegankelijk en uiteraard geheel biologisch. Anders doen we het niet. De landgoederen waar we mee werken, zijn ook allemaal biologisch gecertificeerd. We laten de gasten zoveel mogelijk kennis maken met de producten. Op het menu staan onze biologische producten uit de bakkerij, maar ook landgoedwild, fruit en honing. We hebben al best wat media aandacht gekregen en ontvangen veel positieve reacties. We hebben er zin in”, zo sluit Gerard af.
Gasten worden om 19.00 uur ontvangen bij het nieuwe ophaalpunt van Gerard & Suus op Clootwijck. Vanaf 20.00 uur start het viergangendiner. De kosten zijn 44,50 euro per persoon. Dit is inclusief:
welkomstdrankje met een aantal amuses
diverse soorten biologisch brood met verse roomboter en smeersels
vier kleine gangen met een voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplankje en een zoet dessert
de avond wordt afgesloten met koffie of thee met diverse zoetigheden uit de bakkerij van Gerard
begeleidende wijnen, diverse non alcoholische dranken en Almkerks tafelwater