Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Bio-artisjokken in KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten
In het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten zat gisteren (18 juli) een reportage over de biologische artisjokkenteelt bij Overesch Biologische Landbouw. Jan Overesch teelt de artisjokken samen met schoonzoon Rudy Horstman. Rudy laat culinair expert Alain Caron onder meer zien hoe je kunt zien dat de artisjok rijp is en hoe deze geoogst worden.
Jan is één van de weinige telers in ons land die artisjokken teelt. En de oogst is net in volle gang. Als Fransman kent Alain de artisjok natuurlijk uit de Franse keuken, maar in deze aflevering kookte hij met de Nederlandse artisjok.
De aflevering werd woensdag 18 juli om 18:50 uur uitgezonden, de herhaling staat voor zaterdag 21 juli om 17:10 uur op het programma.