Duurzaam in de horeca
Stichting EKO-keurmerk gaf een presentatie over duurzaamheid in de horeca. De consument koopt in de winkel vijf maal zoveel aan biologische producten als er binnen de horeca in 2017 wordt ingekocht. Toch vindt de gast duurzaamheid belangrijk. Tijdens de Horecava eerder dit jaar heeft de consument/gast aangegeven duurzaamheid zeer belangrijk te vinden.Ekoland ziet deze beweging ook. Op Iens.nl zoeken jaarlijks al meer dan een miljoen mensen naar duurzame en verantwoorde maaltijden. Speciaal voor de horecaprofessional heeft Ekoland vorig jaar een lijn grootverpakkingen ontwikkeld. Een brede, biologische basis voor een compleet, biologisch restaurantbord.
Platform voor professional
Om de horecaprofessional van alle benodigde informatie te voorzien, heeft Ekoland samen met een team experts het platform www.vankokennaarkoken.nl gelanceerd. Op deze website is onder andere te lezen hoe je meer restaurantgasten kunt aantrekken.Proefpakket
Meer weten over Ekoland voor de professional en alvast kennismaken met een greep uit het assortiment? Klik dan hier en vraag een gratis proefpakket aan.Voor meer informatie: www.natudis.nl