Op de Anuga 2017 heeft Brinkers, 's werelds grootste producent van biologische chocoladepasta's uit Nederland, La Vida Vegan gepresenteerd, de nieuwe generatie chocoladepasta’s. Naast het feit dat de La Vida Vegan chocoladepasta's biologisch en vegan zijn, zijn de drie varianten ook glutenvrij, fairtrade en palmolievrij. La Vida Vegan is verkrijgbaar in
drie variëteiten: Pure Chocolade (met 30% cacao), Chocolade (met 11% cacao) en Hazelnoot chocolade, die 15% hazelnoten bevat.
La Vida Vegan maakt deel uit van Brinkers' assortiment biologische chocoladepasta's, waaronder biologische merken als Nuscobio, Chocolate Rhapsody en It's My Life. Chocolate Rhapsody is Brinkers' biologische premium merk dat een grote range van vernieuwende
chocoladepasta's aanbiedt. Op de Anuga 2017 presenteerde
Brinkers nieuwe lijnextensies van Chocolate Rhapsody, waaronder
een 'Gianduja' pasta, gemaakt met 40% Italiaanse Piëmont
hazelnoten, en een 'Pistache’ chocoladepasta. Deze variëteiten
zullen vanaf maart 2018 beschikbaar zijn. Chocolate Rhapsody is al
verkrijgbaar in een aantal smaken, waaronder Sea Salted Caramel en een Macadamia pasta.
Domenique Scheuten, Marketing Manager bij Brinkers: "De biologische manier van leven is een van de belangrijkste waarden binnen Brinkers. We willen graag een betrokken en duurzame organisatie zijn voor zowel
onze klanten als onze medewerkers. De bio-voedingsmiddelenmarkt groeit nog steeds in een snel tempo. Sinds begin jaren '90 produceert
Brinkers biologische chocoladepasta's en op dit moment is Brinkers de internationale marktleider in deze categorie."
Voor meer informatie: