Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
Pas vier jaar in Nederland en toch al een succesvol etablissement openen. Het lukte statushouders Zaher Farhat en Arabi Al Sheikh, die het door oorlog geteisterde Syrië moesten ontvluchten. Hun dönerzaak beschikt over het Zilveren Eko-keurmerk, wat inhoudt dat tussen de 50 en 80 procent van hun ingrediënten biologisch is. Biologisch benadert wat hen betreft het best de smaak uit Syrië. "We willen dat onze gerechten lekker zijn. In Syrië kennen we alleen biologisch vlees, maar geen biologische groente. In Nederland kun je bijna alles biologisch krijgen."