19 juni
EKO-netwerklunch voor chefs en restaurateurs
Tijdens de lunch krijgt de deelnemer allerhande kennis en tips aangereikt waarmee hij/zij serieus werk kan maken met verduurzaming van een horecabedrijf. Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld: wat betekent de duurzame keuze die je maakt voor je menukaart, hoe houd je het betaalbaar, wat doe je met bestaande leveranciers, waar haal je de benodigde kennis? De deelnemer kan ervaringen uitwisselen met collega's, vragen stellen aan leveranciers, ideeën opdoen en kennis vergaren. Behalve naar food & beverage wordt ook gekeken naar andere aspecten van de bedrijfsvoering, zoals MVO en de keuze en opleiding voor personeel.
Locatie: Restaurant Pllek in Amsterdam-Noord
Datum: 19 juni 2017
Tijdstip: 12.00 tot 15.00 uur.
Voor de lunch worden verschillende biologische ingrediënten gebruikt. Daarnaast is een aantal leveranciers van mooie biologische producten aanwezig om hun producten te laten zien en proeven. Er is plaats voor maximaal 40 chefs en restaurateurs. Ook cateraars zijn welkom. Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier. Deelname is kosteloos, maar alleen voor beslissers. Deelnemers ontvangen een bevestiging en een routebeschrijving.
Voor meer informatie,
Andre Brouwer
Stichting EKO-keurmerk
T: 06-22198089