Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Georganiseerd door de Smaakspecialist op Landgoed Anneville

Organic Tasting Diner: speciale dinereditie Bio Proeflokaal

Op vrijdag 19 mei wordt het Koetshuis op landgoed Anneville eenmalig omgedoopt tot het Bio Proeflokaal. Een pop-up restaurant voor één avond op een unieke locatie, waar men kan genieten van een Organic Tasting Diner. Met het Bio Proeflokaal nodigt de Smaakspecialist mensen uit om de biologische keuken op een bijzondere manier te komen ontdekken.

Vorstelijk dineren

Op het idyllische landgoed Anneville in Ulvenhout kookt RAVANELLO een biologisch 4-gangen diner met producten van de Smaakspecialist, aangevuld met pure biologische groenten- en zuivelproducten uit de regio. Het menu bestaat uit verrassende smaakcombinaties en creatieve bereidingen, zoals zeebaars met citrusvruchten en een dessert van rabarber en aardbeien. Kortom, een avond vorstelijk én biologisch tafelen met vrienden of familie in een waar Koetshuis.



De wereld van biologisch eten

De Smaakspecialist, van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Het Bio Proeflokaal is een uniek concept ontwikkeld door de Smaakspecialist, waarmee mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten. Directeur Pieter Dirven: "We hebben de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit al met onze merken en via foodplatform Organic Kitchen. Met het Bio Proeflokaal openen we letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten. Na het succesvolle pop-up shop en restaurant in hartje Breda organiseren we nu een speciaal Bio Proeflokaal diner op Landgoed Anneville. Een mooie plek om onze passie voor biologisch eten in ons jubileumjaar te delen en mensen te inspireren met een Organic Tasting Diner."

12,5 jarig jubileum

De Smaakspecialist bestaat dit jaar 12,5 jaar. In dat kader vinden er op 19 en 20 mei nog meer activiteiten plaats op Landgoed Anneville. Zo wordt er een KidsProefles gegeven, waarbij kinderen leren over biologische voeding én zelf gaan kokerellen. Voor zakelijke relaties vindt er een Organic Business Lunch plaats en de echte foodies kunnen hun hart ophalen tijdens BioToday Brekkie Time met een heerlijke brunch en foodstyling workshop. Als kers op de taart van de jubileumviering wordt het Bio proefboek uitgereikt, een receptenboek vol heerlijke biologische receptinspiratie.

Iedereen is van harte welkom voor het Organic Tasting Diner. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bioproeflokaal.nl.
Publicatiedatum: