Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Nieuw: biologische Inca-olie uit de Amazone
Cauvin Oils, de Franse marktleider in speciale oliën, azijn en vinaigrettes, heeft twee nieuwe smaken aan haar olie- assortiment toegevoegd: de 'Virgin Organic Inca Inchi oil', gemaakt van pinda's uit Peru. Deze pinda's – ook wel Inca pinda's genoemd – zijn rijk in olie en worden reeds eeuwenlang door de Inca's in het Amazonegebied verbouwd op 1700 meter hoogte en geroosterd gegeten. Deze olie is vooral geschikt voor koude gerechten zoals salades en het op smaak brengen van soep en sauzen.
Aan het extra virgin olive oil assortiment is de Fruitée vert extra virgin Olive oil toegevoegd. Het is een 100 procent Italiaanse olie van groene olijven uit de streek Puglia. Vanwege haar karaktereigenschappen komt deze Fruitée vert extra virgin Olive oil het beste tot haar recht in salades, visgerechten, gemengde groentes, gekookte en gefrituurde gerechten.