Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Rouveen stelt biologische kaas centraal
Met Klaas Hokse als nieuwe directeur wil Rouveen kaasspecialiteiten de specialiteitenfabriek in Europa worden binnen het segment kaas met toevoegingen op basis van diverse melksoorten. Hokske vertelt in het aprilnummer van ZuivelZicht wat de zuivelcoƶperatie moet doen om dat te bereiken. Sinds 1 april is een tweede productielijn operationeel en heeft de kaasmakerij 40 procent extra capaciteit.
Toenemende differentiatie in melksoorten
De kaasmakerij ziet de differentiatie toenemen en verwerkt inmiddels twaalf melksoorten, variƫrend van reguliere, biologische koe-, geiten- en schapenmelk tot koosjere melk en USDA-melk (afkomstig van biologische bedrijven die geen antibiotica gebruiken).
De kaasmakerij zal de komende tijd als 'kaasmakerij van de toekomst' productontwikkeling, biologische kaas en vakmanschap centraal stellen.