Michaël Wilde, Eosta:
"Oerkomkommer wordt goed ontvangen na herlancering"
VolgensMichaël is er sprake van een goede herlancering van het ras. "In het komkommerschap zijn de laatste jaren nauwelijks innovaties geweest. Met deze wilde komkommer met zijn opvallende smaak, grove krokodilachtige schil en donkergroene kleur brengen we daar verandering in. Het groente-vlees van de Oerkomkommer is stevig en smakelijk, zelfs als je ze roerbakt. De smaak van vroeger in een nieuw jasje."
De biologische Oerkomkommers worden in Nederland geteeld door Fons Verbeek uit Velden van april tot en met november en Eosta heeft door Spaanse teelt jaarrond aanvoer van deze specialiteit. Ze kunnen worden geleverd met of zonder banderol. "De markt reageert er goed op. We krijgen zowel vraag vanuit supermarkten als natuurvoedingswinkels. De mooie banderol geeft de komkommer een premium uitstraling."
Voor meer informatie:
Michaël Wilde
Eosta
Transportweg 7
2742 RH Waddinxveen
0180 635563
[email protected]
www.eosta.com