Duits bio-ijs bij Rosenhaege Living Gardens
Vanaf dit weekend en de gehele zomer kan men op Rosenhaege genieten van speciaal Bio-ijs. Leverancier van dit handmatig vervaardigde ijs is de Familie Manusé van Gelato Mio uit Coesfeld Duitsland (20 kilometer van Winterswijk.) Zij maken reeds in de tweede generatie het ijs naar oude familierecepten en verwerken uitsluitend bio-producten zoals: bio-melk, room, koffie, fruit, eieren, cacao, suiker, honing en noten.
Er worden uitsluitend vruchten van het seizoen verwerkt, zoals in rozen- en lavendelijs en ijs van schapenmelk (heel bijzonder). De familie heeft een bedrijf ingericht in een natuurgebied bij Coesfeld waar ijs proeverijen en workshops gegeven worden. In de workshops wordt de herkomst en de vervaardiging van ijs toegelicht, bijvoorbeeld voor groepen zoals scholieren en clubs. Het is ook een uitstekend idee voor familie-uitjes.
Er zijn reeds Gelato – Mio ijssalons in Rosendahl en in Münster aan de Hörster -Strasse 38, (achter de St. LambertiKirche).
Voor meer informatie: www.rosenhaege.nl