De plannen voor de verhuizing komen op het moment dat de capaciteitsgrenzen van de productielocatie in Kampen regelmatig gehaald worden. Daarnaast biedt de verhuizing naar Driel nieuwe mogelijkheden voor de productrange van het merk. Maar ook ontwikkelt het bedrijf een lijn producten die geschikt worden voor Private Label in retail. Beide aanvullingen in het assortiment worden gepresenteerd op de beurzen BioFach en PLMA.
Pieter Bas en Hans.
De afgelopen 3 jaar heeft BioBandits een stormachtige groei doorgemaakt waar bij er nu een strategische keuze is gemaakt voor de toekomst. De faciliteiten in Driel en de samenwerking met een ondernemer pur sang in de persoon van Ruben Bringsken bieden BioBandits de mogelijkheid de groei op een positieve manier voort te zetten... uiteraard nog steeds op de brutale BioBandits manier!
Achtergrond
BioBandits maakt sauzen, dressing, mosterd en mayonaises, omdat het lekker en goed moet zijn op je bord. In januari 2011 hebben De Boer en Alferink gelijktijdig hun banen opgezegd en stortten ze zich volledig op hun eigen biologische merk BioBandits, dat in april 2011 gelanceerd werd.BioBandits heeft inmiddels vele verkooppunten in Nederland en België, Duitsland, Finland, Zweden, Denemarken en Rusland. Er wordt regelmatig geparticipeerd in internationale beurzen om verder internationaal succes te boeken. Maar het belangrijkste doel is mooie eerlijke biologische producten te maken, die er goed uit zien, maar bovenal geweldig smaken.
Beursplanning BioBandits 2014
BioVak - Zwolle: 22-23 januariGrune Woche - Berlijn: 24-26 januari
BioFach - Neurenberg: 12-15 februari
BioWest - Dusseldorf: 30 maart
Natural and Organic - Londen: 13-14 april
PLMA - Amsterdam: 20-21 mei
Vakbeurs Foodspecialiteiten - Houten: 30 september – 1 oktober
SIAL - Parijs: 19-23 oktober
Natural Organic Fair - Malmo: 26-27 oktober
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u de mannen bereiken:
- Pieter Bas Alferink: 06 22764924
- Hans de Boer: 06 23818758
- Ruben Bringsken: 06 51552572
Voor meer informatie: www.biobandits.nl