De winterworkshop begint woensdagmiddag 30 januari 2013 om 18:30 uur en eindigt met het gezellig gezamenlijk nuttigen van de bereide gerechten om ongeveer 22:00 uur. De kosten bedragen 65 euro per persoon, inclusief alle ingrediënten, 3 drankjes, koffie, thee en een recepten-boekje.
Op deze avond zullen deelnemeers deels buiten en deels binnen op de barbecue en rookovens amuses bereiden, welke ook thuis eenvoudig zijn om te zetten tot hoofdgerechten. Al de producten zijn biologisch.
Deze gerechten zullen bereid worden:
- Gamba's roken met walnotenpesto;
- Beenham roken met gegrilde wintergroente;
- Zalm roken met mosterd-dille saus;
- Feta en eendenborst roken met salade;
- Kipfilet met cheddar en bacon met Ras-El-Hanout roken met humous.
- Als dessert: gegrilde vijgen met mascarponecrème.
Inschrijving voor deze workshop kan via ons contactformulier. Na betaling is uw inschrijving definitief. Bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 14 deelnemers) gaat de workshop helaas niet door en zal NJoy2Cook het cursusgeld volledig aan u terugstorten.
Voor meer informatie: www.njoy2cook.nl